Spel 'Schat in zicht' van Haba

Product ID
5466
Geen beoordelingen | Schrijf de eerste beoordeling
Niet op voorraad
€ 14,95

+€5.95 verzendkosten Bestellingen vanaf €50 Gratis verzending


  • Betaal achteraf
  • 100 dagen gratis retourneren
  • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
  • Nu besteld, maandag in huis
Beschrijving

'Schat in zicht' is een spannend spel van Haba voor 2 tot 4 vrijbuiters van 5 tot 99 jaar.

Je probeert als piraat de waardevolste schatten buit te maken. Dit doe je door te dobbelen.

Kom je op een waterveld komt dan moet je opnieuw vanaf het startveld beginnen. Leg een houten plank op het waterveld, waar de piraat in is gevallen. Een houten plank maakt de reis naar het schateiland voor alle piraten gemakkelijker want vanaf nu geldt de houten plank als een veilig veld.

Komt je piraat op een veld dat al door een andere piraat is bezet, dan zet je je piraat erbovenop. Op ieder veld mag een onbeperkt aantal piraten worden gestapeld.

Van een stapel piraten kan altijd alleen de bovenste piraat worden verzet.

Je bent verplicht om te zetten! Als echter al je piraten geblokkeerd zijn of je met je piraten over het schateiland heen zou zetten, is de volgende speler met gooien aan de beurt.

Het schateiland kan alleen met het exacte aantal ogen bereikt worden. De eerste piraat die het schateiland bereikt, wordt op de schatkist met het getal één gezet. De tweede piraat komt op schatkist nummer twee enz.

Het spel is afgelopen, als de vijf schatkisten van het schateiland Zeeschuim door een piraat zijn bezet. Iedereen telt de waarde van de schatkisten, waarop een van zijn eigen piraten staat, bij elkaar op.

De speler met het hoogste aantal punten wint. Bij gelijkspel wint de speler die als eerste een piraat op het schateiland heeft gezet.

In de doos vind je een kartonnen speelbord, 16 houten piraten, 9 houten plankjes, een houten piratendobbelsteen en de spelregels.


Beoordelingen

Schrijf hieronder een review van dit product, en help zo anderen een weloverwogen keuze maken tijdens het winkelen!